Tuur komt thuis

Arthur Kissels kennen we al vele jaren van zijn cateringbedrijf Tuur de Luxe. Maar Tuur is “thuisgekomen”: Eten & Drinken bij Tuur is zijn permanente locatie. Aan de Sint Maartenslaan in Maastricht. “Eten en drinken en mensen bij elkaar brengen, dat is mijn passie. Op een gegeven moment wil je dat ook doen op een vaste locatie, in een eigen zaak. Deze locatie sprak me aan. Ik kom trouwens uit een echt horecagezin: mijn pa zat in de hotellerie, mijn moeder komt uit een Roermondse horecafamilie en mijn oma kon erg goed koken. De familie van mijn vader had trouwens vroeger een bedrijf op de Wilhelminasingel, om de hoek van waar ik nu zit.”

Hij onthult zijn formule: “Dit is een ontmoetingsplek voor eten en drinken. Ik doe niet aan reserveringen, iedereen is welkom en heb vooral tweepersoons tafels, die je tegen elkaar kunt schuiven. Je zit dicht bij elkaar, dat is gezellig! We hebben ook een mooi terras, tegenover straks het hoofdkantoor van DSM. Ik heb veel open wijnen, charcuterie snij ik vers en we hebben heerlijke antipasti. Bearnaise en mayonaise maak ik zelf en we serveren ook crêpes suzette.”