Laatste berichten
HORECANIEUWS
Restaurateur, producent of promotor van Limburgse streekproducten? Draag een jaar lang de titel Streekheld 2025!
Restaurateur, producent of promotor van Limburgse streekproducten? Draag een jaar lang de titel Streekheld 2025! [...]
Luca Iovine neemt Osteria Cellini over
Luca Iovine neemt Osteria Cellini over Per 3 september heet Osteria Cellini in Leut-Maasmechelen [...]
Brouwerij & Gastropub De Valk kiest voor Staffable Payroll
Brouwerij & Gastropub De Valk kiest voor Staffable Payroll In het hart van Echt, [...]
Shared dining: samen uit één bord eten, samen in de stress
Shared dining: samen uit één bord eten, samen in de stress Er is een [...]
Over God, Jan Slagter en mannen met een ringbaardje
Over God, Jan Slagter en mannen met een ringbaardje Sinds ik geabonneerd ben [...]
Wijnglazen
Wijnglazen Er gaan weer boeiende verhalen rond over de gastronomie. Zo zouden er [...]
Het beste uit beide Limburgen. Gastvrij Magazine beleeft zijn vijftiende jaargang en is hét toonaangevende horecamagazine in Nederlands en Belgisch Limburg.