Laatste berichten
HORECANIEUWS
Er staat een parel in De Etalage
Er staat een parel in de etalage... 13 maanden na de opening heeft restaurant [...]
Asperge-dumplings
Asperge-dumplings René Brienen, tegenwoordig dé aspergekok van Nederland serveert nu ook trendy asperge-dumplings. “Het [...]
Stapel
Stapel Als Huub Stapel naar Maastricht komt is onze columnist Wim Cremers er meteen [...]
Stadsbrouwerij Maastricht introduceert nieuw bier; Mergel Wit
Stadsbrouwerij Maastricht introduceert nieuw bier; Mergel Wit Het eerste met mergel gebrouwen witbier, is [...]
Vijftig jaar Gerardushoeve
Vijftig jaar Gerardushoeve De Gerardushoeve in Epen bestaat op 12 april 50 jaar. De [...]
De foute ober (column Bert Salden)
De foute ober (column Bert Salden) “Helaas is de kassa defect. U kunt alleen [...]
Het beste uit beide Limburgen. Gastvrij Magazine beleeft zijn vijftiende jaargang en is hét toonaangevende horecamagazine in Nederlands en Belgisch Limburg.